InbjudningskortFamiljen kommer snart att ha en liten "fest" där vi firar

Att jag fyllt 16
Att min pappa fyllt år
Att jag flyttar in här
Att pappa haft lägenheten i 10 år
Att min faster fyllt år


Dem flesta ger väl inbjudningar och sånt via FB, Mail eller teleon men vi bestämde att köra gammalt men komma på något nytt. Så vi gjorde ett slags inbjudningskort, fast det har ingen utsida och ingen insida och på varje sida man öppnar så är det en inbjudan, haha det är svårt att förklara så ni får se.Vad tycks ?

Puss<3

Sommarjobb, Dag 1 + 2För några månader sedan så had våran klass PRAO och jag valde (pga. att jag inte hittade något annat) att PRAO:a på Eltel Networks. PRAO:en var rolig och jag lärde mig massor och sökte nu efter sommarjobb där och jag fick det!


Eltel Networks


Igår började jag därför mitt sommarjobb och har redan klarat av två dagar, haha.

Dag 1 kopplade jag mest sladdar, testade monitorer osv.

Dag 2 (idag) sorterade jag mest i fraktrummet och så.

Absolut mest på jobbet är det ju pengarna som lockar (hehe) men även personerna och så är trevliga och så länge jag inte är rastlös så flyter timmarna på.Puss<3

Dagens


Don't wanna go home - Jason Derulo


Sometimes a change is something good


(allt ifrån nelly.com)

Every finish line is the beginning of a new race


Dagen i bilder


Det var "valstadagen" idag med marknad, sång och dans

När vi stod i kön utanför vattentorns-dörren

Under den här dagen så är det öppet för att gå upp och titta hur det ser ut och klart vi måste testa det!

På taket av vattentornet

Våran lägenhet syntes ifrån vattentornet, haha ganska häftigt

När vi kommit ner gick vi runt på marknaden och hittade sjukt fina och billiga ringar, haha. Detta är köpen, både mina och Merris.

Mitt köp

Efteråt var vi ju bara tvugna att bada

jaadu...

När vi solar efter dopp. (den röda båten ni ser i bakgrunden lånade vi och rodde ut på) hahaha!

Foppa-gänget! <3

Gårdagens hemliga resa

Efter att ha ätit och packat hemma så brumma vi mot busshållplatserna igen för att åka på hemlig resa. Ingen visste vart vi skulle (förutom jag och lärarna) så de satt och var spända under bussresan.


Bussresan

Bussresan

Rastlösa?
När vi hade åkt lite mer än halvvägs så fick resten veta att vi skulle till gröna lund.

Första åket


Första åket

Påväg till katapulten

Precis satt oss i katapulten

Jaadu... haha

Utanför blåtåget

Skor

kort paus

jaaadu...

Del av (gamla) klassen
Dagen var verkligen huuur kul som helst och det kommer verkligen att stanna som ett bra minne. Det är lite synd att klassen kommer att spltittas nu, menmen, man kan inte få som man vill... Allting tar ett slut.Puss<3

Gårdagens skolavslutning

dagen började med att klockan ringde halv sex och som vanligt så stängde jag bara av den och sov vidare. Efter ca 5 likadana mobilsignaler så vaknade jag till liv och insåg att det var skolavslutning! Väl uppe ur gästsängen så vandrade jag fram till spegeln och började fixa mitt hår... son tog massor av tid.
När jag var fixad så blev de att brumma fram tll skolan, för sista gången!
Där så var alla jättefint klädda och så. Vid kvart över 8 så ställde sig alla i skolan i ett led (tradition) och gick mot kyrkan. I kyrkan så var det sång och prat osv, som vanligt, antar jag...

Efter tiden i kyrkan så skulle vi få våra betyg i klassrummet innan vi gick ifrån skolan för sista gången.
Jag är verkligen jättenöjd över mina betyg och kan verkligen inte förstå att dem är så bra som de är, menmen.

Efter att ha kramat lärarna så blev de att dra hem och vänta på hemliga resan...
Jag idag

Puss<3

gal1

Hela dagen har varit helt galen! Det är verkligen en dag man verkligen kommer att minnas. Den var skitkul. Det var i morse skolavslutning, vilket slutade med stora blåsor av skorna och en glad mig... Och efter lunch vart det hemliga resan, okej, jag orkar inte förklara vad det är nu för jag är trött som en zombie, haha.

Dagen var iaf helt sjukt kul och det kommer bilder och låång förklaring, förmodligen senare idag (eftersom kl är över 12). Nu ska jag iaf vandra ut med hunden och fortsätta vara en totalt lycklig människa, vi hörs imorrn bloggen!Puss<3

skönhetssömn? näe...

Dagen har varit väldigt skön och lugn och nu ska jag dra och lägga mig och sova tills imorrn. Jag hoppas på en rolig skolavslutning men massor av överraskningar osv. Fast en av mina fötter är typ halvt trasig och andra smalbenet, haha!, men det är bara att strunta i det så lär det inte kännas så mycket. btw, jag ska försöka locka håret med plattången imorrnbitti, hoppas att det lyckas, annaars vet jag inte vad jag ska göra... hehe
Jag kommer fota massor så det kan komma upp på bloggen senare,Aja, kram på alla söta läsare för nu ska jag sova,
Puss<3

Fixade naglar

Jag är riktigt peppad just nu, för det är ju skolavslutning imorrn och jag har fixat mina naglar lite... haha, asså det är skitdålig bild för jag tog med webbkameran, hehe, men man kanske ser liite iaf, det är svarta blommor och diamanter, och det är blå bakgrund för att det ska passa klänningen som också är blå (hehe). Ja, jag vet, absolut alla har vita klänningar, men vet ni?.. jag är inte alla, så blå klänning ska jag ha på mig.

fast jag är inte helt bestämd när det gäller smycken osv, men vi får se... och ni läsare får inte så klänningen förän imorrn.
Jag hoppas verkligen inte att det regnar imorrn, för då känns det som att massor förstörs och att alla kommer va tpl på skolavslutningen...

Aja, naglarna...
Puss<3

Hade inte varit den jag är idag om jag inte träffat dig

När jag kunde sitta i flera timmar och vänta på det där sms'et, när jag satt i en evighet och tittade på en och samma bild av dig, när mitt hjärta slog i 180 bara för att du log åt mig, när jag tyckte mitt liv var det perfekta bara för att du fanns i det, när jag inte brydde mig om någon annan för att jag visste att jag hade dig, när alla fjärillar i magen kom bara för en liten puss, när det inte kunde gå en enda minut utan att jag tänkte på dig, när jag saknade dig så fort vi sagt hejdå, när jag kunde ligga vaken hela nätter bara för jag mådde så bra när jag tänkte på oss...

Det finns inte längre, det finns inget oss, totalt borta.
Nu är allting nästan helt tvärt om. Men jag hade inte varit den jag är idag om jag inte träffat dig, så... tack, antar jag.
Puss<3

Alla har väl fallit nån gång i trans


En bild säger mer än 1000 ord


just a few hours away...

idag har det varit lika slappt som igår, verkligen sköna dagar.
När jag kom till skolan så skylle våran klass se "gökboet" vilket är en film och alla var helt typ sura på att de trodde filmen skulle suga, okej, de trodde jag med, men ändå. Den var bättre än vad jag trodde, men såklart så föredrar jag nya filmer, hehe. Det var i alla fall knäpptyst under hela filmen typ, haha!
men ändå var det fett synd för att det är sista dagen som klassen har tillsammans, förutom avslutningen och så.
När vi hade sett filmen så drog 9orna till ett hotell och åt taco-bufé! nice vare.
När jag sen skulle gå till bussen så spöregna det! menmen, bara det inte regnar imorrn så är jag nöjd.

Bild från idag när jag väntade på bussen...


Puss<3

When it's love you say words out loud, They never go away They live on


Soft dag med inget speciellt att göra

Idag har jag haft det hur skönt som helst,
Först på morgonen så var vi på ett galleri-ställe där vi fick testa på att göra egen konst och samtidigt få veta massor av nytt om konstnärer. Det var väl ganska intressant men en ledig dag hade jag hellre haft. Väl tillbaka i skolan så hade vi typ 3 timmar rast så vi gick väl runt i skolan och gjorde ingenting, menmen, de funkar de med.
När de timmarna hade gått så hade vi sista lektionen, hemkunskap, där vi fick dela på två stora 2-liters glassburkar och cholkadsås osv, så dagen har verkligen varit huuur slapp som helst.

Väl hemma så blev de att sola och bara ta det allmänt lugnt.
Puss<3

Sommarkänslor!

Nu har jag äntligen bytt till en mer somrig design! Tummen-upp på det.
Jag tror att jag kommer få mer blogglust osv bara pga av den så det är verkligen en bra grej, och samtidigt ser allting så mycket trevligare ut när jag inte har snöfligor i designen. I förra stod det även att jag är 15, vilket inte längre stämmer så det är små ändrigar här och där...


Puss<3

Såhär går de när man inte har någon fantasi...

jag behöver VERKLIGEN en ny bloggdesign, men jag har varken bilder eller ideer för att skapa en.Puss<3

Dagen


Det finns iaf vissa som gillar att städa

Puss<3

Dagens låt :)
Puss<3

Intagningsprov

Under veckan så har jag varit på fyra intagningsprov, snacka stressigt det har varit!
Jag har även ett intagningsprov nästa vecka kvar.
Av dem jag har tittat på så har jag ändrat mig och inte vill gå på två av dem, men de andra två jag har varit på har varit hur bra som helst. Fast det är sjukt svårt att komma in på dem så jag tror jag får välja någon annan skola.
De två jag än så länge vill gå på är hur maffiga som helst och jag vill verkligen gå på dem...


Mitt val nr 1 är Södra Latin med inriktning teater som ligger inne i Sthlm, även fast jag inte kommer n så kan man iaf drömma, hehe.
Jag tycker skolan knappt liknar någon skola :o haha!
Puss<3

bloglovin
RSS 2.0